lördag 3 juli 2010

Jisses vilken sommar!

Underbara sommar. Det känns som jag är på någon solresa nån stans fastän jag är hemma. Vi badar och grillar och äter glass. Idag kände vi dock att det var dags att lämna stranden efter att hundarna skakat av sig på en tant som solade bredvid oss. Hon blev inte glad om man säger så.

Innan dess hann dock Molly pröva en ny sport. Vi kastar en pinne åt en kopplad Extra och Molly håller i kopplet liggande på en badmadrass. Då blir det åka av kan jag lova. Lite tyngre än vanligt tyckte Extra men helt ok. Sen testade Molly även att hålla i sig i Extras päls och flyta efter när hon simmade... snälla Extra står ut med det mesta så länge hon får bada.

Efter tre timmar var vi helt slut, hem och käkade glass, tjejerna tittade på tv och jag somnade i soffan. När hände det senast liksom, att jag ligger och sover på dagen?! Nu ska vi grilla igen, tröttnar aldrig på det. Sen är det meningen att jag ska springa och träna lydnad. Äh springer det gör jag imorgon, men lydnaden den kör vi idag.

Förresten har vi världens härligaste häck med gammeldags rosor i rosa och vitt på tomten. Madame Hardy, Maidens Blush och två andra jag inte kommer ihåg namnet på. De doftar helt underbart när man kommer in i vår trädgård. Den blommar nu, och vi kan plocka in hur många buketter som helst utan att det märks. Turisterna går förbi och säger Åh!!! och luktar för fulla muggar. Men underbart är kort om två veckor har de blommat över för i år.

Tänk om det kunde få fortsätta så här! Kan inte 2010 bli en rekordvarm och solig sommar! Snälla!!!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Sommaren är underbar här i Fjugesta också :-) Många bad blir det och Vide har just lärt sig simma. Stackars Aila är inte längre snabbast i vattnet...

Sofia sa...

Visst är det helt underbart!! Tyvärr förstår inte Elsa hur bra hon skulle må av att bada men hon älskar att jaga strålen när vi vattnar, så jag brukar försöka blöta henne lite då i alla fall.

Hinner tyvärr inte mer någon mer träning än på torsdag den här veckan, men kanske i början av nästa?