fredag 13 augusti 2010

Bloggdöden

Usch, sen jag gick med i facebook så har det gått längre och längre mellan inläggen här. Det är liksom enklare att skriva några korta rader där än att försöka författa något läsbart här. Och så får man snabb feedback på facebook vilket är kul. Enligt statistiken är ni ändå ett gäng som går i och läser här regelbundet så här kommer en uppdatering:

Fram till för två veckor sen gick lydnaden jättebra. Vi hade längt fotgåeendet, vi tävlingstränade och körde kedjor för fulla muggar. Nu går det jättedåligt.

I fotgåeendet har hon börjat gå på nåt konstigt nytt sätt som jag inte tycker om. Fixa blandar ihop Rutan och konen vilket har lett till att hon inte springer rakt in längre utan gör någon konstig sväng in, troligtvis pga för mycket "runda konen-träning" .

Hon tycker vittringsapporteringen är det tråkigaste som finns, tittar åt ett annat håll när tävlingsledaren lägger ut pinnanrna. Tar rätt ibland och fel ibland, suck! Har börjat jobba med lekbeöning vid vittringen eftersom hon inte diggar godiset så mycket. Och sen har vi backat...igen.

Hon har blivit konfixerad igen, det trodde jag vi hade tränat bort. Hon får för sig att hon ska springa till en kon och då spelar det ingen roll om jag säger "leta" eller nåt annat, hon ska till konen.

I övermorgon bär det av på tvådagars kurs till Maria och sen blir det lydnadspaus i minst två veckor. Jag hoppas på "the spontaneous recovery effect" eller vad den kallas. Skämt och sido så har jag nog tävlingstränat för mycket, längt fotgåeendet för snabbt och sen ska Fixa börja löpa snart.

Idag har vi varit på stranden hela dagen. Hundarna ligger utslagna i soffan och jag njuter av att sommaren inte riktigt är slut ännu..

2 kommentarer:

Johanna sa...

Kul med en uppdatering! ses snart!

Sofia sa...

Äntligen! Du måste tänka på oss stackare som vågar vägra facebook! =)

Snart kommer lydnaden gå bättre igen! Vi kör torsdagsträningar i Stora Skuggan nu igen, kl. 19. Eftersom rockfestivalen förstörde gräsmattan där vi brukar vara så var vi senast på ängen där kursen brukade vara.

Vore kul om du dök upp!