onsdag 25 augusti 2010

Bra strukturerad tränng!

Oj vilken kvalitetsträning vi har fått till på sistonde. På olika platser och med olika störningar, igår med högtalarmusik, speakerröst och freestyleträning på WBK. Jag har varit mer strukturerad än på ett tag och verkligen bestämt mig för vad vi ska träna på, innan.

Idag blev det ett pass med Emma och Meg vid TäbyHundsällskap. Sitt i grupp, gick helt ok, sen gjorde jag en kedja med hoppmetallapport,dirigeringsapportering och en del av rutan. Lite tugg blev det och jag ska träna Fixa att lyssna ännu snabbare i rutan, men känslan idag var bra. Vi gjorde Rutan från konen, och med inkallningskommendering utan att jag kallade in. Hon ryckt lite i kroppen men låg kvar.

Sen blev det vittringsapportering framför rutan. Idag tog hon rätt alla gånger, igår tog hon fel en gång av typ tio. Det går åt rätt håll helt klart.

Klart slut.

2 kommentarer:

Ylva sa...

Jag vet att ni kommer att göra ett så fint elitprogram när den dagen kommer! Och du har rätt...jag kan inte skippa agility. Det går liksom inte!

Sandra sa...

Härligt att det går åt rätt håll med vittringen! Jag har beställt 40 vittringspinnar på nätet, så snart kan jag och Vide också träna sortering :-)