tisdag 24 augusti 2010

Vardag igen!

Och så var det vardag igen, och höst känns det som; även om det är varmt och kvalmigt här idag. Nästa vecka startar fem nya kurser och jag har många pivatlektioner inbokade närmaste månaden så i september blir det fullt upp. Sen har jag lite andra planer..

Sex dagar träningspaus fick Fixa, sen kunde jag inte hålla mig längre. Nu tränar vi sortering under stress. Dvs att hitta rätt pinne efter att ha kampat eller placerade framför rutan osv. jag försöker köra så mycket med "tävlingsledare" som möjligt. Tack Emma och Peder! Idag sprang hon även till min stora glädje rätt in i rutan stället för att först runda en kon, känns som vi är på G igen.

Fotgåendet har strulat till sig på sista tiden. Hon följer mitt vänsterben på något konstigt sätt vilket innebär att hon vinglar lite hit och dit. Så vi har backat...igen.
Igår gjorde vi bäbisövningar med belöningar efter några få steg, och direkt felsignal när hon börjar gå krokigt eller tränga. Det känns som hon börjar hitta tillbaks till sin vanliga position.

Imorgon blir det någon form av kedjeträning & så fortsätter vi att nöta fot och vittring. Det känns viktigt att inte glömma kedjorna även om jag blivit tvungen att gå ner på detaljnivå på några moment. Jag tror att det blir en kedja med hoppapport, vittringsapport och fjärrdirigering.

Förresten så måste jag komma ihåg att använda en handspegel så att jag kan ha koll påhenne även när jag har ryggen emot, och så måste jag köpa några slag sidomarkeringar till rutan, spännband kanske skulle kunna funka.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Vore kul om du kom imorgon! Annars kanske vi kan hitta en annan tid, tex tidig eftermiddag på tisdag nästa vecka, eller onsdag?

Johanna sa...

Ses snart!
J