fredag 5 november 2010

Gulp!

Jag börjar känna mig lite nervös inför elitstarten. Elit är ju ändå elit och det var några år sen jag tävlade där med någon hund. Fixa kan alla moment riktigt bra förutom dumrutan. Här blandar vi ihop stå och ligg, gnäller, vrider oss och hittar på allt möjligt konstigt. Mitt fel såklart, vi har tränat för lite och jag har underskattat momentet. Vi jobbar vidare och hoppas att polletten snart trillar ner...

Igår var jag med på HI:s träning med Fixa. Mycket störningar blev det. Gnällande och skällande hundar och lite dålig belysning. Bra störning vid platsliggning och sitt i grupp, men dåligt om jag vill ha koll på om min egen hund gnäller, svårt att höra i den miljön helt enkelt. Hoppas att det är lite lugnare på inomhusträningen. Trevligt var det iallafall!

Idag blir det förhoppningsvis mer hundträning med Emma och Meg, och imorgon ska fåren flytta till Ylva. Idag har vi startat dagen med mys framför brasan och isglass! Ja, Nell har fått ett sånt där kit som man kan göra egna glassar med, och det var vi naturligtvis tvungna att pröva.

Jag har tänkt hyra den nya inomhushallen i Kungsör förresten. Det blir billigt om vi är några stycken, och det tar max två timmar ifrån stockholm. Det blir en vardag, hör av dig om du vill vara med!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Hej! Ja, dumrutan är himla klurig att få till riktigt bra tycker jag. Jag är ledig 25-16 nov (tor-fre) om det ev. går att hyra hundhallen då beroende på hur det passar för er andra?

JennyNike sa...

Hej!

Jag är gärna med och tränar i Kungsör. Jag kan ju inte så många vardagar, men under jullovet (23/12 - 9/1) kan jag när som helst. Om du funderar på någon dag under den perioden är jag jättegärna med.

Ha det gott!