fredag 25 februari 2011

BrrrVarför tar aldrig vintern slut? Jag är så trött på snön och jag struntar fullständigt i att det är vackert. Jag vill inte frysa mer om fingrarna när jag gör små tappra försök att träna lydnad. Molly och Nell har åkt så mycket pulka att de också har börjat tröttna.

Det enda positiva är att man kan mysa framför brasan efteråt när man har tvingat sig ut. Har funderat lite på vilka underbara hundar jag har. Hur snälla de är. Fixa älskar Nell, vill alltid sitta i knäet, slicka i ansiktet osv. Har aldrig sett henne det minsta irriterad på tjejerna. Molly och Extra har också ett speciellt band. Extra ligger alltid i Mollys säng och i sommar ska de gå på hundläger ihop om Extra fortsätter att må bra.

Igår tränade jag på centralstationen med Anna och Juni. Väldigt bra miljö att träna i. Akustiken liknar en mässhall, och mycket människor överallt. Mitt mål i år är att vi ska få en fin helhet i eliten. Att vi ska tycka att det är lätt att köra igenom hela eliten tävlingsmässigt. Att ett flera minuter långt frittfölj ska vara en baggis.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Jaaa! Kul med inlägg igen! :)

Katarina sa...

Tack själv Sofia för att du alltid kommenterar mina inlägg! Man blir ju så himla glad när det kommer en kommentar. Vi kanske borde springa ihop nån dag förresten? Kram