tisdag 15 mars 2011

En hel säsong framför oss!Kom på en sak när jag låg och tyckte synd om mig själv alldeles nyss. Det ligger en hel härlig grön hundsäsong framför oss. Ljusa, långa kvällar, torra gräsmattor, roliga tävlingar. Det dröjer länge tills det börjar bli mörkt och kallt igen.

Efter en underbar NewYork-resa har jag först tagit hand om Nell som fick maginfluensa, och nu har jag blivit smittad själv....ingen hundträning alls på snart två veckor..men vad gör det när hela säsongen ligger framför oss, när Fixa kan det mesta i elit riktigt bra, och vi har tid att jobba vidare med det vi vill förbättra....för det är långt till oktober.

Ibland kan jag känna att det är omöjligt att jämföra sig med alla dessa barnlösa hundgalningar som kan ägna hur mycket tid som helst åt hundträning. Hela helgerna, varenda kväll osv. Ibland blir jag lite avundsjuk förstås...men det får ta den tid det tar helt enkelt och jag får disponera den tid som finns på bästa sätt. Och jag skulle såklart inte vilja byta ut min familj mot all tid i världen.Nu ska jag försöka få i mig något att äta, och om det går bra kanske jag orkar med lite hundträning innan tjejerna kommer hem.
Tjingeling!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att ses snart va!
Johanna

emma sa...

fy för magsjuka!
Åh jag kan bara hålla med om att jag också är avis på alla dessa hundmänniskor som har all tid i världen åt BARA sina hundar;) Men vi får som sagt göra det bästa av vår situation - och det tycker jag vi gör ganska bra;) eller hur?!

Får ses och träna nåt snart! Nästa vecka ser hyfsad ut för mig i allafall slutet av veckan!
kram

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Kan bara hålla med dig, har själv 3 barn och det är ett evigt pusslande. MEn har upptäckt att det är inte ALLTID bätter att kunna träna massor...

Anna och Juni sa...

I helgen åker jag på agilitytävling. Men nästa helg kanske vi kan träna! DÅ drar man ju fram klockan också så det blir ännu ljusare på kvällarna! Jippi!!! :D

Anonym sa...

Rymden är rymden

Om det fanns en massa barn i rymden, skulle de då sväva runt?
om det fanns en massa vuxna i rymden, skulle de då prata strunt?

För rymden är rymden, den är stor och den är blå
rymden är rymden, och dit vill alla nå

Om det fanns en massa katter i rymden, skulle de då sväva omkring?
Om det fanns en massa små öron i rymden, skulle de då höra nånting?

För rymden är rymden, den är stor och den är blå
rymden är rymden, och dit vill alla nå
ja dit vill alla nå

Något av det bästa Rymdkatten vet är att ligga på en filt med Guldkatten och titta upp på stjärnorna. Det finns så mycket att prata om, och så mycket att fundera över! Ibland brukar Rymdkatten sjunga för Guldkatten, då spinner han så att pälsen blir alldeles självlysande. Ibland blir det till en bra sång, som när Rymden är rymden kom till. Då spinner Guldkatten jättemycket.