torsdag 3 mars 2011

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Gårdagens träning kändes riktigt bra. Trots dålig uppvärmning skötte sig Fixa helt ok och vi gjorde en kedja med frittfölj, dumruta, dirigeringsapportering och fjärr. Något gnäll blev det, men inte farligt. Jag tränade med Emma som kommenderade oss. Idag var det träning med Jenny och Nike. Ungefär samma klockslag, samma väder, ungefär lika mycket störninngar och en klubb vi inte brukar träna på så ofta. Jag tänkte köra samma kedja, och Fixa gnällde likamycket som hon gjorde när hon var som värst. SUCK!!!!!!!!!!
Och dessutom varför? Varför gnällde hon så mycket idag? Idag hade hon inte gått en ordentlig promenad innan, kan det ha varit därför?

Nu sitter jag här och känner mig frustrerad och vill egentligen ut och träna igen, men det funkar inte att släpa ut tjejerna än gång till. De var för övrigt jätteduktiga och lekte fint när vi tränade. Efter träningen åkte vi till Mulle Mecks lekpark en stund.

Avslutningsvis vill jag bara säga: Helvete också att hon gnällde så mycket idag! Skit, skit, skit också!

1 kommentar:

Anna och Juni sa...

Fasiken också! Vet känslan :( Kanske handlar det verkligen om att lära känna hunden och förstå vilken uppvärmning som krävs för varje situation.