fredag 15 april 2011

Bra träning!


Igår hade jag ett toppenträningspass med Fixa. Hon löper just nu så det hade kunnat gå hur som helst, och det var med den attityden vi gjorde kedjan. Jag berättade för Lotta vilka moment vi skulle ha med, men reserverade mig för att om Fixa var lite knäpp pga löpet så fick jag anpassa mig efter det. Det var hon inte.

Innan träningen gick jag en promenad på 40 minuter och sen blev det sitt i grupp och platsliggning. Sitt gick bra, men på platsen lyfte hon upp huvudet när jag var på väg ifrån henne. Måste lägga lite mer förväntan där tror jag. Lyfter hon huvudet så brukar hon göra det precis när jag lämnar henne, och ska jag vara ärlig så har jag inte jobbat så värst mycket med belöningar när jag lämnar henne och precis när jag försvinner utom synhåll, men nu ska jag lägg in några sånna.

Efter en kort uppvärmning där Fixa kändes ganska lagom för att vara henne, så körde vi en kedja med Fritt följ, Rutan, Dirigeringsapportering, Metall hopp, Vittringen och avslutade med fjärren. Det blev en del småmissar i programmet, men känslan var härlig. Jag upplevde inte att hon varvade upp sig ju längre in i programmet vi kom, utan hon höll sig ganska lagom. Jag lade henne en gång på Fria följet då hon gnällde, men i övrigt gick hon riktigt fint. Vittringen gick jättebra vilket känns skönt. Vi har tränat mycket vittring i slutet av långa kedjor, det kanske börjar märkas. På hoppet så hoppade hon inte på vägen tillbaks, så då gjorde vi om, och då gick det fint. Bra ruta och bra dirigeringsapportering, men som sagt var det bästa var att hon kändes så lagom! Förresten har jag köpt nya rosa koner, lite gulliga faktiskt.

Nu väntar tjejligan på att Peder ska komma hem med middag ifrån Östermalmshallen. Och praliner är beställda också! Fint ska det vara;-)

4 kommentarer:

Anna och Juni sa...

Åh, vad bra med lyckas träning!

Jag tränar gärna nästa vecka! Måndag bestämde jag o Anna att ses på Lidingö kl 19. Kom gärna dit om du har möjlighet.

Tisdag har vi agilityträning.

Onsdag ska vi träna lydnad igen, då med Anna och ytterligare två tjejer. Tror jag. Du får gärna hänga med då, om det blir ngt.

Torsdag har jag inget inplanerat. Halvdag - så jag tränar gärna på em.

Och fredag åker jag iväg för att gå kurs för Anders Kjernholm hela helgen.

Ylva sa...

Praliner till Peders praliner om man så säger.

Vi har inte lyckats hitta någon passande tid för lektion med dig i träningsgänget men kanske att jag och India kan få beställa en privatlektion inom en överskådlig tid.
ha det bra så hörs vi/kram Ylva

Ylva sa...

Praliner till Peders praliner om man så säger.

Vi har inte lyckats hitta någon passande tid för lektion med dig i träningsgänget men kanske att jag och India kan få beställa en privatlektion inom en överskådlig tid.
ha det bra så hörs vi/kram Ylva

Katarina sa...

Ylva det är bara att koma förbi när du känner för det så tränar vi lite ihop!