söndag 15 maj 2011

Genomkörare av eliten

Tänk att jag alltid blir så trött av barnkalas. Två timmar barnkalas och förberedelser innan och sen är jag helt slut. Varje gång. Jag fattar egentligen inte varför men så är det. Idag vaknade jag med träningsvärk? Och jag har inte sprungit sen i onsdags.

Trots tröttheten tvingade jag mig ut på ett litet träningspass igår kväll. Hela familjen var med. Peder var tävlingsledare och Extra, Molly och Nell dom störde oss efter bästa förmåga. Vi körde igenom hela eliten tävlingsmässigt med kommendering.

Fixa var lite överladdad fortfarande. Hon trängde lite på friaföljet men gnällde inte. På dumrutan blev det ett gnäll och ja, det är inte vårt bästa moment men hon gjorde alla skiften och var stilla.

Inkallningen: Satte sig upp när jag lämnade henne!? Något långt stå stopp men bra fart och bra läggande och ingång.
Rutan: Bra
Dirigeringsapporteringen: Inget omtag idag. Bra fart till konen.
Hoppapport: Toppenfint!
Vittringen: Gallopp ut och in, bra sortering, men hon höll pinnen lite konstigt och gjorde nåt omtag.
Fjärren: Hon var stilla i skiftena. Dåligt uppsitt i slutet.


Eftertanke: Det känns som om momenten börjar bli mer stabila, att Fixa är ganska säker på dem. Det blir mer sällan nollor när jag kedjar ihop flera moment efter varandra. Fartmomenten såg riktigt härliga ut flera av dem. Härligt att vittringen och fjärren har börjat fungera så mycket bättre i slutet av kedjan.

Att träna på: Nu har hon satt sig upp för tredje gången på kort tid när jag lämnar henne vid inkallningen. Det måste jag ta tag i. Uppsitten är fortfarande inte bra alls.
Frittfölj och dumruta---träna, träna, träna.

Nu ska jag slöa. Titta på nyhetsmorgon söndag och äta surdegsbröd med marmelad.

2 kommentarer:

Anna och Juni sa...

Fritt följ och dumruta - träna träna träna... hihi jag känner igen mig... Bra genomkörare!

Jag har frågat Anna och hon är väldigt gärna med!

Johanna sa...

Snart dags att ses!!!!