måndag 8 augusti 2011

Förberedelser!


Nu närmar sig landskampen mot Norge med stormsteg. Kul ska det bli och lite nervöst. Tänker som vanligt OM jag bara hade haft två veckor till att träna så hade jag....
Friaföljet är ju som det är, även om det har blivit lite bättre, och dirigeringsapporteringen strular för tillfället. Men har vi lite flyt så kan det gå riktigt bra. Och gör det inte det så är det inte hela världen.

Det är så härligt att ha bra träningskompisar att ringa till när det behövs. Nu är det ju kommendering vi behöver och då är det toppen att kunna träna ihop med andra. Jenny med Mini i lördag, Anna & Juni och Anna & Thorsten igår och Emma och Meg imorgon. Och så en snäll man som ska agera tävlingsledare om en liten stund. Ikväll blir det Frttfölj, Z:at, dirigeringsapportering och vittring.

Min långsiktiga plan att ändra min attityd och Fixas aktivitetsnivå i Friaföljet och Gå-runt-rutan under hösten känns rimlig. Vi har en bra plan och det känns som det går åt rätt håll. Vi håller på att träna in en "ta det lugnt" signal som jag hoppas kunna använda även på tävling om hon börjar att varva upp sig.

I morse när jag var ute och promenerade så sken solen. Men luften var kallare än på länge och luften klar. Några gula löv blåste runt på stigen framför mig. En härlig morgon egentligen med hösten får inte komma än på ett par veckor!

5 kommentarer:

Ylva sa...

Aha, så det är därför du ska till Norge. Så spännande! Tänk så långt ni har kommit, du och Fixa! Ni är så duktiga! kram!

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Det kommer gå kanon i Norge, ni är sååå himla duktiga. Synd bara att vi inte ska med men vi håller tummarna för alla!

Katarina sa...

Tack snälla!

Jenny/Nike sa...

Herregud, snart är det dags! Nervöst! Men vad kul det ska bli! :)

Helena och Mocca sa...

Lycka till i norge. Synd att jag inte hade möjlighet att följa med, men så är det ibland! ha en underbar helg och njut av din fina hund!