lördag 31 december 2011

Den sista dagen på 2011

Snart är det januari och ett helt nytt oskrivet år ligger framför oss.
Härligt!
Vad kommer hända?
Vad kommer jag tänka när jag tittar tillbaks på 2012?

Nästa år ska jag vara modig! Jag ska följa mitt hjärta och min magkänsla. Jag ska omge mig med vänner och familj som tycker om mig och vill mig väl. Som ger mig kraft och glädje och som jag kan ge kraft och glädje tillbaka till.

I hunderiet ska jag satsa högt! Vara modig och inte vara rädd för att göra bort mig eller för att misslyckas. Jag ska lära mig av erfarenheterna och komma tillbaks ännu bättre! Jag ska tävla på rankingtävlingar och förhoppningsvis tävla på SM.

Nästa år ska jag starta ett nytt företag som jag har planerat länge! Jag ska kasta mig in i det okända och försöka lära mig så mycket som möjligt och satsa allt på att det ska bli så bra som jag tror att det kan bli!

Nästa år ska jag börja hålla lite kurser igen. Många gamla kursare har hört av sig och vill gärna gå kurs igen! Och jag har saknat dem ska ni veta! Nästa år blir det iallafall en grundkurs för tävlingshunden och kurs för de som redan har tävlat officiellt, mer info kommer snart.

2011 har varit ett både kul och stundtals tufft år. Fixa har blivit lydnadschampion, vi har träffat underbara vänner i talanggruppen, tävlat i Norge och avslutat året med två rankingtävlingar. Jag har varit modig och gjort nya saker, kastat mig ut lite och försatt mig själv i obekväma situationer.

Årets bästa känsla fick jag på lydnadstävlingen i Uppsala i november. En balanserad, genomarbetad hund som inte gjorde några stora misstag hade jag med mig. Känslan av samarbete på planen var härlig!

De mest förvånande tävlingen var i söderköping i maj, där jag hade ett litet krutpaket med mig in på planen, efteråt ringde jag och beklagade mig hur dåligt det hade gått och till min stora förvåning så vann vi i ett ganska stort startfält och fick riktigt bra poäng, 293 poäng om jag inte minns fel.

Värsta tävlingen var på hemmaklubben här i Vaxholm. Jag var nog för avslappnad och Fixa var för laddad. Den flamsade vi bort med två nollor. Men den gav också mycket bra information, den gjorde att jag tog tag i svagheter som jag blundat lite för tidigare, och belöningen kom som sagt drygt två månader senare i Uppsala.

Nu ska jag och min härliga familj in till stan och spatsera omkring och mysa. Det ska fikas och inhandlas praliner på NK för imorgon börjar jag följa Runners Worlds nyårsutmaning. En fysisk aktivitet där man byter om till träningskläder ( hundpromenader räknas alltså inte) varje dag under januari. Wish me luck!

GOTT NYTT ÅR KOMPISAR!

7 kommentarer:

Karin FK sa...

Modiga, modiga du!! Det kommer att bli ett härligt 2012!

Lycka till med allt ni tar för er!

Kram
Qlura och Karin

Johanna sa...

Du ÄR modig, du är en jätteinspriation för oss andra. Jag är så glad att vi träffats. Ha en superfin kväll!

Anonym sa...

hej Katarina!
Vi vill absolut gå grundkurs för tävlingshunden med dig! Har verkligen saknat dina kurser. Hoppas du kan lära ut lite mod då också till en omodig matte!!
Jag håller mig uppdaterad via hemsidan så länge.
Gott Nytt år!
önskar Mia och boxer Honey

Anna och Juni sa...

Gott Nytt År! Önskar er ett riktigt grymt 2012! Tycker du är modig och extremt duktig! Ni har redan kommit långt och kommer gå ännu längre, det vet jag! kram

Sandra sa...

Åh vilket spännande och roligt år som väntar, på alla plan! Ska bli häftigt att följa era vidare framgångar på lydnadsplanerna!
Kram Sandra

Sofia sa...

Jag tror att du kommer få ett riktigt toppenår 2012! Du är duktig och modig redan nu!

Önskar dig lycka till med alla satsningar! Hör av dig när du vet mer om vad du ska ha för kurser! :)

Kram!

Jenny/Nike sa...

Gott nytt år och god fortsättning! Ni är superduktiga, och jag är säker på att ni kommer att få ett kanonår 2012!

Många kramar!