söndag 29 januari 2012

Bloggrycket!

Har funderat på det här med bloggandet, det är ju mest kul när man får lite feedback på sina inlägg. När jag märker att någon läser, och inte bara ser det på statistiken... Annars kan jag ju lika gärna fortsätta att skriva träningsdagbok istället som jag gjorde i höstas...

Får fundera på hur jag ska göra.

Ps: Om ni tycker att jag verkar lite sur...ja det är synd om mig idag. Jag har mens och känner mig just det...SUR!

10 kommentarer:

åsah sa...

hehe.. jag brukar iaf skriva kommentarer ibland ;) men jag vet vad du menar.. jag har ju mellan 50-100 besökare och nästan ingen som skriver kommentarer.. fast jag kan inte skriva vanlig träningsdagbok, så fortsätter med bloggen för min egen skull iaf ;) sen så vet jag ju att dom är nog intresserade för att läsa i alla fall....

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Klart du ska fortsätta skriva, vi läser! Håller för övrigt med ovanstående. Jag ahr också mycket besökare men inte så mycket kommentarer men jag skriver mycket för min egen skull...

Katarina sa...

Tack tjejer!

Jenny sa...

Hej på dig surpotta! På torsdag ska vi ha jävligt kul! Om jag lyckas smita från jobbet tar vi även lunch!!!

Katarina sa...

Hej själv! Om vi ska hinna äta på torsdag måste vi sticka ifrån Knivsta 11:45 för de stänger buffen 13:30 och det tar nog minst 45 minuter dit.

Ylva sa...

Hos oss har ALLA honor som är könsmogna mens......En del av oss är sura (jag), en del är kå-a (Saga) och en del är oberörda (övriga). Snälla fortsätt att blogga! Jag blir verkligen inspirerad av dig! kram!

Katarina sa...

Ylva, Jag ska fortsätta blogga, livet ser redan lite ljusare ut;-)

Katarina sa...

Ylva! Vad tråkigt för Uffe att du inte tar efter Saga;-)

Julia sa...

Jag brukar vara inne och kika, tycker det är himla kul att läsa så jag hoppas att du fortsätter blogga! :)

Anonym sa...

Hej!
Du kanske skall vara sur lite oftare för så här många kommentarer har du ju aldrig fått!!
Vi ses snart
Mia och Honey