torsdag 26 januari 2012

Snabb rapport!
Det blev lite stressigt imorse så jag och Jenny kom tjugo minuter försent till hallen. Åsah hade redan börjat träna med sin fina Rusa. Fixa var väldigt het idag, men efter mycket tålamod och ungefär tio minuters frittfölj så gick hon riktigt bra. Fixa taggade igång väldigt på att Åsah klickade för fulla muggar:-)

Dagens glada var att Fixa ställde sig fint från sitt varje gång idag, och flera gånger ifrån fullt avstånd (15 meter) Ska fortsätta att jobba med långa avstånd så att vi kommer upp i tjugo meter. Då kommer det att kännas lätt på tävling!

Sitt i grupp och platsliggning körde vi också, och vi gick ut utanför lokalen och gömde oss. Mycket nyttigt. Första gången blev Fixa lite orolig, sen gick det fint.

Tjingeling!

2 kommentarer:

åsah sa...

jättekul idag :D Förstår att man inte hinner sitta och prata en massa när man betalar dyra pengar för att träna ;) hehe.. som sagt, vi får fika nån gång istället.. Kul att du gillade Rusa.. hon är grym, fast vissa saker kan hon bättre än hon gjorde idag.. haha.. (har lagt till text på bloggen nu också)

åsah sa...

ps.. vad mini är duktig när jag belönar rusa! ville inte göra det för svårt när hon aldrig gått med en sån störning.. haha