lördag 14 januari 2012

Sugen på en bäbis!

Livet går fort. Om några dagar fyller jag 38. Konstigt jag som just var 28. Nell fyller sex år och Molly blir tio. Och Fixa hon fyller fyra om några månader. Livet är ju himla bra egentligen. Tjejerna är lite större och vi kan göra en massa roliga saker ihop. Och det bästa av allt, Prata, umgås, skratta istället för att vakta och passa. Jag hinner också med mitt eget liv mer nu än för några år sedan. Hinner göra min grej...

Fixa har också blivit stora tjejen. Det är nu vi kan börja satsa ordentligt. Finslipa, uppleva en massa roligt tillsammans. Vi förstår varandra Fixa och jag, vi är samspelta.

Och ändå finns det där. Suget. Suget efter en ny liten varelse. En alldeles ny underbar liten människa eller åtminstånde en ny lurvig kompis. Konstigt egentligen när allt är så bra. Och jag borde vara nöjd. Men det är väl det där med livet, att det går för fort. De tio senaste sprang iväg. Om de tio som kommer går lika snabbt då sitter jag och Peder snart här och vinkar hejdå till en tjugååring och oroar oss för en sextonåring.

Tur att man kan skaffa hundvalpar hela livet, att det inte snart är för sent. Att jag iallafall har många små lurviga varelser att se fram emot de kommande åren. För nu ska vi inte ha några nya familjemedlemmar. Vi har fullt upp med de vi redan har. Mina gullungar!

3 kommentarer:

Anna och Juni sa...

Tiden går så fort! Det gäller verkligen att stanna till och njuta av det man har :)

Ylva sa...

Hade missat det här inlägget! Det där bebissuget kommer nog alltid att finnas där. Skillnaden mellan dig och mig är att för mig ÄR det försent för en människobebis. Visst är det en härlig tröst att man kan få en lurvig bebis i sin famn någon gång i framtiden. När barnen vinkar hej då och ger sig iväg på egna äventyr (hellre än att hänga med mamma ut i skogen)då kan man träna hund hur mycket man vill...Tur det!

Katarina sa...

Visst är det så Ylva. Lurviga sötnosar är inte så dumt det heller!