onsdag 8 februari 2012

BrrNu snöar det här. Igen. Idag är det dock lite "varmare" 6 minus så jag tvingade mig ut på ett litet träningspass på en plogad parkering. Jag och kyla hör inte ihop, jag fick min dos av kyla när jag i tre års tid stod och höll valpkurser, intedra i kopplet kurser och alla möjliga andra kurser på heltid. Den tiden resulterade i några fingar som blir gulvita och börjar sticka så fort jag är ute när det är kallt. Även om jag har vantar på.

För någon vecka sedan fick jag hem störningsskivan med kommendering (klass 1) lite pipljud och skällande hundar är det med också. Så på med bilstereon på högvolym, i med skivan och sen är det bara att träna med kommendering. Och än så länge så går Fixa igång på skivan, han taggar på kommenderingen vilket ger mig tillfälle att träna på just det även om jag är själv. Mycket praktiskt. Imorgon åker skivan med till Knivsta, det får ni stå ut med Jenny, Emma och Anna.

Idag när jag tränade kom några skidåkare förbi och jag kan lova er att de tittade underligt på mig och undrade vad jag höll på med:-)

Nu ska jag hämta Nell och så iväg till balettakademin med gullungen. Tror jag ska unna mig en fika i cafét när hon dansar.
Tjingeling!

3 kommentarer:

Jenny & Kex sa...

Oh, vilken bra skiva! Var har du fått tag på den?? :)

sv; ja, det kommer verkligen bli jätteroligt att få träffa alla och träna tillsammans med alla :))

Moi sa...

He he..hade du dörren öppen med skivan på? ASG

Katarina sa...

Den är köpt på jami, ja dörren öppen och full volym!