måndag 6 februari 2012

Ditt och dattVeckan började med att jag var sjuk men jag försökte ändå förbereda Nellans födelsedag efter bästa förmåga. Vi har haft Sandras bordercollie Vide hos oss i snart en vecka och han tyr sig till Nell. Jättegulligt, vill gosa med henne och sitta i hennes knä, det ser lite lustigt ut efter som han väger mer än Nell.

Inför födelsedagen fick jag och tjejerna ett ryck och bestämde oss för att göra Leilas bröllopstårta som födelsedagstårta. God blev den och den var stor så i fredags åt vi tårta hela dagen för att den skulle ta slut nån gång.

I söndags var det kalas för dagiskompisarna. Temat var disco och det dansades för fullt. Någon hundträning har det inte blivit alls under veckan som gått. Jag har även bestämt mig för att inte tävla i Malmö, helgen krockar med för mycket annat och det kommer fler tillfällen framöver att tävla på mässor.

Så nu har jag tre underaktiverade hundar omkring mig som kompenserar underaktiveringen med att leka med varandra så att håren flyger! Och även blir en sån dag tyvärr. Idag börjar Miro Kids igen som både Molly och Nell går på, och för hundarna väntar en eftermiddag med kiss och bajsrunda och sen några timmar till själva. Sånt är livet ibland.

2 kommentarer:

Ylva sa...

Tårtan ser jättegod ut! Jag och Simon sitter här och blir suuuugna.....

Jenny sa...

vilken megatårta!