tisdag 7 februari 2012

Klart vi ska!


När jag hade hunnit vänja mig vid tanken på ett nytt läger och dessutom sett till att det rent praktiskt var möjligt att komma ifrån de datumen, så blev jag mer och mer sugen på att åka. Sen fick vi pm:et nu ikväll och till min stora glädje ska Maria Brandel både ha föreläsning på lördagkvällen och praktisk träning med oss på söndagen. Fokus kommer att vara " att prestera på beställning" fokus på oss förare med andra ord. Vad spännande. Vad härligt att få lite Maria-inspiration så här mitt i vintern.

Jag måste verkligen ge Anders och Lotta en eloge för allt ideellt arbete de gör med talangruppen. All tid och allt engagemang de lägger ner. När jag läste schemat såg jag också att de hade lyssnat på den feedback de fått på förra lägret. Lägret verkar verkligen vara bra upplagt!

Tjohej vad kul det ska bli!

1 kommentar:

Sofia sa...

Vad roligt för er! Grattis!