onsdag 22 februari 2012

Livet!Hi, hi. Jag hittade de här bilderna i ett gammalt album och fotade helt enkelt av dem med I-phonen. Bilderna är tagna för 23 år sedan när jag och Emma var och tävlade på vår första lydnadstävling. Emma med cockerspanieln Fia och jag med min golden Molly. Det var Strängnäs kennelklubb som var arrangör.

Tänk vad länge sen det var och så mycket som har hänt sedan dess. Så annorlunda vi är på vissa sätt, och så lika på andra. Jag och Emma tränar fortfarande hund tillsammans, och ja vi tröttnar inte på våra intressen i första taget om man säger så. Undrar om vi fortfarande håller på om 23 år?

6 kommentarer:

Jeanette, Sly och Maya sa...

Det gör ni säkert! :-)

Hanna aka Lilla My sa...

Det betvivlar jag inte :)

Sofia sa...

Vad roligt!!

Vem kunde ens tro att du var tillräckligt gammal för att redan för 23 år sen haft åldern inne att träna hund. ;-)

Katarina sa...

Ha, ha Sofia, det där är exakt rätt komplimang att ge till en nybliven 38-åring. Mer sånt tack!

Anonym sa...

What - känner knappt igen er! Tänk vad tiden går fort...

åsah sa...

hihi.. vad fina ni var :D kul att ni hade sån bra kontakt och så redan för 23 år sen!