fredag 17 februari 2012

Puh och pust

Vi hysteriska träningsmänniskor ibland är vi bara lite för överambitiösa. Det snöar rejält men självklart sätter vi oss i bilen för att åka till innehallen i Knivsta. Bästa Johanna körde och Emma hoppade på på halva vägen. Jag kände att jag höll på att få huvudvärk men jag hade inga huvudvärkstabletter.

Träningen gick helt ok även om jag inte var i högform direkt. Vi gjorde en rolig fjärrdirigerings övning där alla hundar var på en rad och förarna gav ett kommando i taget till sin hund, med andra ord jättebra stadgeträning och träning i att lyssna på bara förarens kommando och inget annat. Fixa var superduktig. Fjärren har börjat fungera jättefin även i stökigare miljöer, jättekul! Sitt i grupp och platsliggning blev det också, och vi gömde oss utomhus men kunde kika in genom ett fönster.

Vi lämnade hallen klockan halvnio och resan som brukar ta en timme tog betydligt längre tid. Jag var hemma kvart över tio med dunkande huvudvärk. Tack Johanna som offrade sitt äpple till sjuklingen!

Idag öser snön ner igen och jag längtar till våren. Gröna gräsmattor tack! Nells dagis är stängt idag och nu ska vi snart ge oss av till pulkabacken.

Tjingeling!

5 kommentarer:

Ylva sa...

Det är ju tur att det finns flera hundstollar så att du får sällskap i snöyran.

Jag har alltid ett karta med Ipren i hundväskan, ett litet tips inför framtida huvudvärk!

Maria med Puzzel och Tim sa...

Har mailat dig :-) Mvh Maria

Katarina sa...

Maria, jag har inte fått något mail av dig. Maila på fiskaregatan13@hotmail.com

Katarina sa...

Maria, jag har inte fått något mail av dig. Maila på fiskaregatan13@hotmail.com

Maria med Puzzel och Tim sa...

Tack! Har mailat till rätt e-post adress nu :-)