måndag 6 februari 2012

Ska talangäventyret fortsätta?
Oj. Jag fick ett mail idag. jag har blivit uttagen till ännu ett talangläger. Det hade jag inte räknat med. Jag trodde liksom att jag skulle åka ut av mig själv efter tre gånger. Men nu såg jag att vi är tre stycken som har blivit inbjudna för fjärde gången, undrar hur Anders & co tänker när de tar ut truppen. Jag som hade kopplat bort tankarna om talang. Sett det som ett avslutat kapitel, och så kommer mailet nerdimpandes i mailkorgen. Och så kommer lusten, kanske skulle det vara kul att vara med igen... en sista gång.

Tråkigt bara att Jenny Morales har tackat för sig och inte kommer vara med igen. Vi har haft det så kul ihop och varit ett litet team tillsammans med Marie Linder och Johanna Blom med Pi. Johanna ska inte heller ska med på nästa läger. Min resekompis i vått och torrt, både till Norge och till Dalarna. Det kommer kännas tomt utan dom och alla de andra gamla talangerna. Men det är klart att det är också alltid roligt att träffa nya, och några gamlingar är ju kvar. Att tacka JA till lägret innebär även en ny kamp mot Norge nästa sommar, och det är jag riktigt sugen på. mycket bra träning med nerver, publik och två ringar.

Men det är klart att är jag med igen så blir det också en del upprepning. Det får jag räkna med. Och har de valt PO som föreläsare igen då har jag redan hört honom två gånger..
Sen är det ju en kostnadsfråga också. Hunderiet kostar ju redan en hel del som det är. Jag kommer att fundera över dagen. Men hur det än blir så är jag glad att de fortfarande tycker att jag och Fixa är värda att satsa på, trots Fixas utflippade föreställning i Smedjebacken. Det var visst någon som sa att hon såg ut som en galen Malle och inte en BC, hi, hi jag var benägen att hålla med.

Tjingeling

11 kommentarer:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Grattis! Vad kul för er.

Jenny sa...

Du får väl fundera över vad ett deltagande ger dig som du inte har idag. Passar det i er plan? Du kommer nog fram till ett bra beslut.

Anonym sa...

ååå klart du ska vara med ;-)) en sista gång vem vet dom kanske hittar på något annat en PO.....
Grattis i alla fall
kram marie&Carma

Vicktoria sa...

Gtattis klart ni ska vara med har aldrig tvivlat på dig och Fixa

Katarina sa...

Vicktoria, det är två Rottisar med på nästa läger!! Vad sägs om det! Jag ska maila dig förresten angående kursen. Kul att höra av dig!
Kram

åsah sa...

hej! å va det låter roligt! hade gärna kommit.. men det var så sjukt långt, tar mig en hel dag (5 timmar) att åka dit.. har ju dessutom inga pengar :( hoppas på att få jobb nån gång snart så jag kan göra något igen.. men det hade helt klart varit kul att träffas och träna lite! hoppas på våren snart så man inte behöver åka lika långt ;)

åsah sa...

ps. roligt med talanglägret! :D

Jenny & Kex sa...

Grattis! Klart du ska åka. Inte alla som får sånna här chanser ;))

Hanna aka Lilla My sa...

Grattis till ytterligare ett talangäventyr. Kör hårt!

Katarina sa...

Tack alla för snälla tillrop och pepp!

Karin i Kungsör sa...

Vad duktiga du och Fixa är