söndag 19 februari 2012

Ut och jaga...

Jag har försökt att inte tänka på det, men nu är det ett faktum. Ska vi ha en chans att klamra oss fast på en kvalplats till det här årets sm så måste vi ut och jaga poäng. Jag har liksom kisat när jag har gått in på dogmatix på sista tiden för att titta hur jag ligger till. Varje vecka dimper vi ner några snäpp eftersom många är ute och tävlar och jagar smpoäng. 6o stycken kvalar till sm och nu är jag på plats 57. Gulp. Och jag tänker inte förlora min kvalplats utan att ens försöka hänga mig kvar. Så även om jag är inne i en träningsperiod så blir det till att kavla upp ärmarna, öppna kalendern och boka in ett gäng tävlingar.
" I´m not giving up with out a fight" eller vad man nu brukar säga.

Förhoppningsvis börjar inte Fixa löpa förrän efter att kvaltiden har gått ut och då bör vi hinna få in en fyra tävlingar eller så. Och med lite flyt borde vi kunna få till någon fin tävling. Jag vill liksom tävla sm i år. Jag har ställt in mig och hoppats på det. Är det någon som kan tipsa om någon klubb som brukar ha extra snälla domare så hojta till. Skultuna har jag hört. Wish me luck!

13 kommentarer:

Anonym sa...

De mest generösa domarna finns i Surahammar ;-)

Lycka Till!

Katarina sa...

Ha, ha var ligger det?

Ylva sa...

Roslagen hade en domare nu i helgen som var chockerande "snäll"....dock lite tuffare på söndagen när det var trean och elit. Såg att du stod på deltagarlistan...

Katarina sa...

Bara som reserv tyvärr...

Anonym sa...

Surahammar ligger i 15 min från Västerås, samma distrikt/område som Skultuna :-)) När man kollar Dogmatixlistan så är det väldigt många som fått sina SM-poäng där! Distrikt Västmanland har överlag äldre farbröder som dömer bruksbedömningar :-D

Katarina sa...

Ok, ska kolla om de har några tävlingar framöver.

Anonym sa...

Inte behöver ni snälla domare som hjälp!! Ni är grymma ju:) så klart ni inte ska ge er utan fight!! Vi vill heja på er på SM:) / Malin och vegas

Katarina sa...

Tack Malin, men lite snälla domare kan ju aldrig skada när man jagar de där sista poängen :-)

Maria med Puzzel och Tim sa...

Kom mailet fram nu? :-) Maria

jennypenny sa...

När åker vi?

.....

Anonym sa...

Väldigt väldigt många åker och gör sina 300 poängstävlingar i Mariestad och Kumla ;-)
Stockholm har de snålaste domarna :-(

Katarina sa...

15 april då blir det Surahammar Jenny!

Sandra sa...

Kumla tror jag också kan vara ett bra alternativ. Då får ni tävla på vår hemmaplan!