torsdag 15 mars 2012

Att inte se skogen för alla träd!


Wheresoever you go, go with all your heart!


- Confucius
The value of life is not the length of it, but the use we make of it!


- Michel De Montaigne
Doing your best at this moment puts you in the best place for the next moment.


- Oprah Winfrey
The minute you begin to do what you really want to do, it´t really a different kind of life.


- Buckminister Fuller


Jag känner mig glad idag. Glad för det jag har och för de val jag har gjort i livet.  Det gäller att komma ihåg att det vi har är nuet, morgondagen vet vi inget om ännu. Jag har försökt att följa mitt hjärta och inte bry mig om så mycket vad andra tycker att jag borde göra. Ibland lätt och ibland svårare.

Funderar nu på om jag ska vara lite impulsiv. Följa en känsla, en längtan, en lust. Men hur impulsivt är det egentligen att fundera fram och tillbaks, på för och nackdelar:-)  Men oj vad härligt det r med alla möjligheter som finns, med alla blad som ännu inte är skrivna.  Och idag skiner solen. Snart ska jag och Molly gå ut och fika. Brownies med vispgrädde! En av de nya klänningarna har jag satt på mig, fast med jeans under.  Hundarna är motionerade. Fixa och jag har haft  ett riktigt härligt träningspass med superkänsla. Livet är gott!1 kommentar:

Agneta sa...

So true!! All of them.