söndag 11 mars 2012

Vår, Tjörn och kursstart!

 Nell, Esmeralda och Molly

Vackra vyer på Tjörn
Förra helgen var vi och hälsade på min kusin Mårten med familj ute på Tjörn utanför Göteborg.  Oj vad fint det är på Tjörn. Vita trähus, röda sjöbodar och kala, karga klippor. Så vackert!  Vi vill komma tillbaks i sommar. Tjejerna lekte med sin syssling Esmeralda och vi åt och åt och åt och hade det härligt.

Idag har jag haft  två kursstarter.  Det kommer bli roligt att träffa alla hundarna nästa gång. Det är verkligen vår i luften nu. Vet ni vad jag längtar efter? En ljus varm kväll med hundträning, när det är så varmt att man kan sitta i gräset och prata efter träningen. Känna doften av kväll, gräs och dagg. Det är inte långt borta nu.

Idag unnade jag mig ett detaljträningspass nere vid Norrhamnen. Fokus på snabba sitt och ligg eftersom de blivit lite eftersatta pga all stadgeträning.  Lite frittfölj med fokus på bra känsla blev det också. Jag var glad och Fixa var glad så jag känner mig nöjd.

1 kommentar:

åsah sa...

kul med kursen! hoppas jag kan vara med nästa gång... det du beskriver längtar jag också helt galet mycket till... men har ju tur som kan vara ute på dagen och då kan man ju nästan få samma känsla i solen...