fredag 23 mars 2012

Vissa är ju lite fiiinare än andra....

Norrhamnen i Vaxholm idag!
Alla har ju inte sån här utsikt från sin träningsplan direkt:-)  Men det har jag och Fixa, och nu börjar Vaxholm vakna till liv igen.  Fiskmåsarna skränar, vinden tar i och solen strålar i kapp med alla människor som har  just vaknat ur sin vinterkoma.  

Idag ska vi ut och springa en sväng igen. Hittills har jag inte alls känt av mitt knä som kan krångla ibland, hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig.
2 kommentarer:

åsah sa...

tack! ja, jag tycker det är viktigt att visa såna saker.. för det gör ju att andra också kan förstå en bättre, förutom att jag själv gör det. Det förklarar ju varför man hanterar olika saker på det sättet man gör liksom... dessutom tycker jag det vore roligt om fler berättade om det, så man märker att man faktiskt inte är ensam.. flytet känns riktigt bra! Så nöjd nu :D synd bara att vi inte lyckades fixa vår träning.. men nästa vecka ! (måste dock veta hur jag jobbar innan jag kan bestämma nåt)

Sandra sa...

Vad skönt att knöt inte spökar. Är så frustrerande. Ska försöka lära mig det där löpsteget som ska skona knäna, känns ovant och går trögt.