onsdag 11 april 2012

Hysterisk hetsträning

Eftersom jag just nu följer min känsla och känslan har sagt TRÄNA, så har senaste dagarna ägnats   väldigt mycket åt just träning. Nästan hysteriskt mycket träning. Och den älskade lilla bordercollien ställer som vanligt upp på allt. Från att ha varit underaktiverad med sjuk matte till att tränas så att ögonen går i kors på oss bägge två.

Jag damp ju för ett par dagar sedan ner till plats 61 på kvallistan, och det är 60 stycken som kommer med till sm.  Precis när jag hade släppt sm i tanken så knackande tävlingsjävulen på min axel. Peder hjälpte också till med kommentaren:

-Vad löjlig du är som inte åker på den sista tävlingen. Om det inte känns bra så kan du ju bara bryta och om det går bra kanske du har dina sm-poäng. En tävling förstör ingenting, ni har ju inte tävlat en enda gång på hela våren! Du har ingenting att förlora på att åka på en liten tävling!

Så kanske tar vi chansen och startar på en tävling till helgen. Om lusten fortfarande finns där och om Fixa inte har hunnit börja löpa. Extra har redan börjat och Fixa brukar börja löpa i samma veva.

Nä nu har jag inte tid att blogga längre. Här ska tränas!

4 kommentarer:

Ylva sa...

Heja Peder säger jag bara!!!

Anonym sa...

Peder har helt rätt!! Tycker absolut ni hör hemma på SM! Stort Lycka Till på tävlingen!

Kram Susy T

Anonym sa...

Peder har helt rätt!! Tycker absolut ni hör hemma på SM! Stort Lycka Till på tävlingen!

Kram Susy T

Katarina sa...

Tack snälla Susy och Ylva!