måndag 2 april 2012

Jag är uttråkad

Nu har jag varit sjuk i över en vecka. Så fort jag försöker göra något så får jag en hostattack. Jag har tagit det jättelugnt hela helgen. Peder har gått alla promenader och gjort allt annat  för att jag ska få vila men det verkar inte ha hjälpt det minsta. Jag mår inte ett dugg bättre idag.

Molly och Nell har påsklov och det är meningen att vi ska hitta på en massa roliga grejer den här veckan. Den enda tävlingen jag ska tävla för att försöka höja mina kvalpoäng närmar sig med stormsteg så träna borde jag också göra. På torsdag är det meningen att jag ska hämta hem fåren och innan dess borde jag fixa lite med hagen...

Så irriterande att inte vara frisk. Så trist att ta det lugnt. Hundarna tittar på mig med bedjande ögon. Molly och Nell vill hitta på något. Men nu blir det soffläge och en guidebok om Venedig. Vi ska åka dit om två veckor. I eftermiddag ska tjejerna på dans i stan så fram till dess gör jag ingenting. Hundarna får ursäkta med det blir rastning på tomten för deras del idag.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Hoppas att du blir frisk på momangen! Hopplöst tråkigt och frustrerande att inte kunna göra något av det man vill. Venedig låter mysigt! Ring mig när du mår bättre.

Johannab sa...

Jag kan köra igenom dig i eliten om du behöver kommendering?
Låter bra med träning nästa vecka - jag måste få ihop mer helhet. Vi ska också tävla snart

Sofia sa...

Puh, nu har jag börjat läsa ikapp bloggar efter min sjukdom. Ser att du också varit sjuk länge, verkar vara något som går.

Skönt att du är frisk igen och lycka till på tävlingen i helgen!