onsdag 11 april 2012

Roliga krångelkedjor sökes

Jag sitter här och funderar på vilka kedjor jag ska träna imorgon. Jag tänkte göra en kedja med z:at, kvarliggandet på inkallningen,  dirigeringsapportering, vittring och avsluta med belöning för djup (förhoppningsvis) i rutan. Men  jag tänker även göra en krångelkedja. Dvs en kedja som består av olika delar från momenten hoppsatta lite huller om buller. Min fantasi tryter lite, om du som läser här har några ideer så  skriv de gärna som en kommentar.

Vad tror ni om den här krångelkedjan, vågar jag mig på den?

Ett z:a skifte- hämta upp hunden och gör halt. Skicka till kon. Plats vid kon. Stå vid kon. Skicka till rutan. Stå i rutan och skicka på apport som ligger placerad tio meter bakom fem meter åt höger efter rutan. Belöning för att Fixa ( förhoppningsvis) hittar till apporten.

6 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Låter som en sjukt rolig kedja :)

marie sa...

Tycker den låter bra ....du är ju flyttbar - tänker på när hon står i rutan för skicket till apporten, att du står rätt så det blir lätt för henne och kanske bara att det ligger en apport ute ....hoppas du förstår vad jag menar ;-)
men du har säker tänkt på det ;-)
Lycka till och skriv gärna hur det gick :)
Tack för pepp i bloggen <3
kram marie&carma

marie sa...

Här kommer ett förslag ........ställa upp för inkallning -kalla in säg" stå " vid en kon - där skickar du till rutan i rutan några fjärr skiften sitt,ligg .....förflytta dig själv och gör en inkallning när hund sitter bredvid, vänd helt om.


En ganska lätt skojkedja men man vill ju att dom ska känna att det känns bra ;-)

Katarina sa...

Tack för kedjan Marie, den ska jag absolut pröva!

Heidi inside out sa...

Jaha, då fick jag en ny idé här. Har egentligen aldrig tänkt så alls. Kanske något att prova. Lycka till med din krångelkedja. Jag återkommer om jag kan komma på nåt =)

Jenny och Kex sa...

Åh, verkar ju vara jätterolig kedja! Håller med Marie, skriv gärna hur det gick sen ;)


Man kan ju skicka till en ruta och vidare till en annan eller vidare till en apportering och sen får hon fortsätta med något annat fast med apporten kvar i munnen :)