måndag 30 april 2012

Tack så jvla mycket!

Jag tänker bara nämna det här en gång och jag tänker inte gå in på detaljer vad som har hänt. Men glad i hågen fyllde jag i min sm-anmälan och klickade på skicka. Jag fick upp sidan med "tack för din anmälan". Därefter betalade jag in avgiften.

 För en vecka sen fick jag information om att sbk enbart fått in min betalning och inte anmälningen. Pga  detta följde både mailkontakt och telefonsamtal med sbk. Idag fick jag besked att de hade avslagit min begäran om att de skulle godta min sm-anmälan eftersom jag faktiskt både hade betalt och skickat in den i tid. Tyvärr hade jag missat det där med att jag skulle få ett bekräftelsemail, vilket jag aldrig fick så någonstans på vägen har min anmälan till SM i lydnad försvunnit.

Nu ber jag till gud att det inte blir som förra året, att hela åtta reserver kommer med, för det skulle betyda att jag har tappat min plats till SM pga dator strul. Jag ligger på reservplats sju. I 25 år har jag varit medlem i sbk och det här är första gången jag har haft en chans att kunna tävla på sm. Nu är den chansen borta, finito! Helvetes jävla skit!!!

Hela skogen är full av vitsippor. Underbart!

Sandra och Vide visade upp ett program med bara nior och tior! Härligt att se!

Nu tänker jag inte ägna mitt liv åt att vara sur eller bitter över detta. Idag tänker jag vara sur och sen kommer jag att släppa det hela.  Tänk om jag hade satt den sista tävlingen och så hade det blivit så här, vilken tur i oturen att det troligtvis handlar om en reservplats i allafall.

Annars då?  Jo vars, solen skiner, fåglarna kvittrar och ingår träffade jag Sandra med Vide. Vi körde igenom ettan och de såg såå fint ut. Sandra har gjort ett toppenjobb med den hunden! Nu håller jag alla tummar för den kommande tävlingen.

Tjingeling!

6 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Inser att jag troligen gjort precis samma miss som du :(

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Fy f*n vad tråkigt! Förstår att du är besviken.

Ylva sa...

Har hört om liknande situationer med andra personer (agility) men det är ju själva f-n......Rolig bild på dig iaf, den säger allt! Vi ses i morgon vid fyra, ev. hinner jag och Uffe avskilja innan du kommer men det blir nog inga problem hur som helst! kram!

Heidi inside out sa...

Men fy så trist :(
Man blir ju lite orolig när du säger så...
I och för sig har jag fått ett bekräftelsemail på min anmälan men inte betalningen...
Hur som helst väldigt tråkigt för din del. Teknik ska ju bara fungera.

Anna och Juni sa...

Nej! Jäkla skit! När jag var reserv kom inga med - får hoppas på det. Sånt där får ju bara inte hända! Tänk om du hade en säker plats dessutom. Usch, blir nästan illamående av tanken...

åsah sa...

vet inte om min förra kommentar kom med.. men känner med dig.. usch vad tråkigt! men håller tummarna att det fixar sig i alla fall! kram