onsdag 23 maj 2012

California dreaming

LaJolla i SanDiego-vågor, vind, sälar,  delfiner och sol!
Vad ljuvligt det är ute! Helt plötsligt har det blivit högsommarvärme här i Vaxholm.   Oj vad jag njuter av livet just nu! Nell och Molly passar på att ha klänningar på sig varenda dag och igår vallade jag tom med klänning, mys!

När jag följde Nell till dagis idag och bara njöt av värmen och allt det vackra runt omkring så kom plötsligt den där välbekanta längtan till Kalifornien och speciellt till San Diego tillbaks . Det är vädret som väcker minnen i hjärnan, plötsligt luktar det nästan lite San Diego här i Vaxholm. Den platsen betyder så mycket för mig, och jag SKA bo där igen på nåt sätt nån gång!

Idag ska jag jag hålla två kurser, valla med Fixa och springa med båda hundarna! Bäst att sätta igång.

1 kommentar:

Sofia sa...

Vilken härlig bild! Så där vill jag också bo!