söndag 20 maj 2012

Förgätmigej

Om jag har förmånen att få bli riktigt gammal så kommer jag att drömma mig tillbaks till just den här dagen i maj. Dagen då ingenting speciellt hände men då livet var härligt att leva.  Att få sitta på en klippa vid vattnet med solen i ögonen och med en nybadad 6åring under en filt i knäet. Vattnet var fullt med segelbåtar, hundarna skuttade runt i vattnet omkring oss och den finaste mannen i världen agerade ryggstöd åt oss båda.  På vägen hem genom skogen plockade vi gullvivor och förgätmigej.

Nu har vi landat framför "Mamma Mu" medan Peder hämtar Molly som har varit på musikalen Grease, och på vägen hem ska de hämta upp lite thaimat till hela familjen.   Jag känner mig sådär härligt trött och mosig som man kan bli efter en dag med sol i ansiktet och vind i håret.

Vilken underbar helg. Det har varit en sån där helg som jag som mamma blir lycklig av. En helg när tjejerna leker och leker och leker. Utomhus, timme efter timme. Ingen tv eller dator som sällskap utan hoppa hage, plocka blommor, picknick, bada vattenspridare,  och mata får.


1 kommentar:

åsah sa...

såna dagar gör livet värt! :)