torsdag 24 maj 2012

Försommar!

Sommarskor på dörrmattan...

Fixa som svalkar sig efter förmdidagens vallning...

...samtidigt som hon håller ett öga på fåren.
Jag är riktigt peppad inför vallningen för tillfället. Jag har lite svårt för att fokusera på för mycket samtidigt och för mig har det nog varit bra att koppla bort lydnaden ett par veckor för att helt kunna fokusera på vallningen. Det känns kul helt enkelt att hänga i hagen och motionera fåren lite:-)

Mitt knä gör inte ont, men det känns; det känns att jag har sprungit mycket på sista tiden.  Imorgon blir det nio km i ett väldigt makligt tempo, jag kommer att stänga av coachningen på "runkeeper" som var femte minut meddelar vilken medelhastighet jag håller och hur långt jag sprungit. Jag blir för peppad och hetsad av den, och imorgon behöver mitt knä ta det långsamt även om jag i övrigt känner mig pigg i kroppen.

Nu dags för föräldrarmöte för Nells blivande förskoleklass. Spännande att få reda på vilka fröknar hon kommer få och vilka som kommer gå i samma klass.

1 kommentar:

Hanna aka Lilla My sa...

Härligt bild den sista. "Alltid redo" ;)