torsdag 10 maj 2012

Härliga, hektiska maj!

Varje år är det lika dant. Allmenackan är sprängfylld med aktiviteter och i bakhuvudet finns den där gnagande oron att jag har glömt att skriva i något.  Balettavslutning, showdansavslutning, miniorernafest, dramaavslutning, våryra på dagis, klassresa, Mollys barnkalas, Mollys födelsedag, fester,  klasspicnic, osv, osv....

Allt ska in samma månad och totalt stressad flänger jag hit och dit mellan olika grejer. Hundarna tittar besviket på mig och undrar när de ska få göra något.  Lite vallning har vi faktiskt hunnit med ungefär varannan dag, men annars har träningen gått på sparlåga. Däremot har jag kommit igång med löpningen ordentligt igen, så emellan allt annat försöker jag sticka ut och springa ett par gånger i veckan och då är ju hundarna med.

I morgon ska jag på klassresa med Mollysklass, lördag blir det hetsshopping av hennes födelsedagspresenter medan Peder får städa huset (bra uppdelning eller hur!), och på söndag blir det födelsedagskalas för släkten. Den älskade ungen fyller tvåsiffrigt, otroligt!

Inga kommentarer: