fredag 18 maj 2012

Pust igen:-)

Maj och december är egentligen ganska lika, förutom vädret.  Båda månaderna är för alla, speciellt barnfamiljer tror jag, fullbokade av aktiviteter.   I december tar jag gärna en välbehövlig träningspaus med Fixa, men i maj vill jag helst träna så mycket som möjligt, men jag har svårt att få tiden att räcka till. Nu är Peder ute och springer med hundarna medan jag vilar upp mig efter dagens kalas.

Igårkväll bakade jag 60 cupcakes som idag har dekorerats av 16 pysselsugna tjejer, och en nästan lika pysselsugen mamma kanske ska tilläggas;-)  Det var jättekul och blev riktigt fint. Tror att jag ska ordna ett cupcakeskalas för vuxna framöver. Cupcakes och champagne, visst vore det kul?!

Nu väntar hammocken och i kväll tar jag familjen med till hagen och vallar en sväng. Har kommit på en övning där jag iallafall korta bitar får till fösningen riktigt bra. Det gäller att vara kreativ ibland. Jag går mot ett hör vilket gör att fåren inte är lika benägna att vilja springa förbi mig, och Fixa får lättare att gå i skritt. Ikväll tänkte jag ta ut dem ifrån hagen om det inte är för mycket folk i närheten. Peder kan ju stå beredd med havrehinken om vi skulle toka till det lite.

Sen håller jag kurs också, den ena med Marias nya bok som kurslitteratur. Roligt känns det och grupperna är väldigt trevliga. Jag hoppas bara att jag lyckas förmedla någon slags helhetsbild samtidigt som jag ger dem några av alla pusselbitar som behövs i lydnaden. Ibland blir jag rädd att det som deltagare kan vara svårt att se, helheten och att grunderna faktiskt är en bra väg emot målet oavsett om det är ett förstapris i ettan, lydnad bara som aktivering, eller ett championat.  
Molly och kusinen Siri som såklart var med på kalaset. Nell fotograferade!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag kommer!

Anonym sa...

Jag tror att jag fattar även om det krävs så mycket träning och erfarenhet!! Oavsett så är du världens bästa instruktör!!
Honey kan föresten komma in med apporten nu och hon sprang också ut till targeten idag när den var stilla.
Ha en skön lördag kväll
Mia och Honey

Sofia sa...

Vilka superfina cupcakes! Imponerande!! Har barnen gjort dem?

Har du fler kurser på gång framåt sensommaren? Jag behöver inspiration och hemläxor! :)

Kram!