fredag 1 juni 2012

Soffhäng





Framför mig just nu...
Bjuder på en bild från helgen och en av alla misslyckade försök med att få fåren att inte springa förbi mig:-)
 I Vaxholm inleds juni med 6 plusgrader och spöregn, och jag inleder månaden genomförkyld och febrig.  Var tvungen att pallra mig upp för att hämta Nell på dagis och blir varm i hjärtat när hon kommer springande mot mig, smutsprickig i ansiktet och med regnkläder från topp till tå. De har haft jättekul på dagis och ägnat eftermiddagen åt att hoppa i vattenpölar.

Nu har jag makat mig ner till soffan för att dricka te och blogga lite i väntan på att Peder ska komma hem och fixa middag till oss.  Tur i oturen att det är dåligt väder när jag är sjuk, ännu värre att behöva ta det lugnt när solen skiner.

Hann inte till bygghandeln igår, men jag är grymt peppad av mitt kommande rutan projekt. Tror att det kan bli riktigt bra!  Planerar för fullt och har tittat på tävlingsdatum, lydnadslusten är tillbaks!  Ikväll laddar vi för Let´s Dance.


3 kommentarer:

åsah sa...

å vad mysigt ni har det!!

Katarina sa...

Du får gära komma och hälsa på ute hos fåren om du vill Åsah!

Sofia sa...

Vad mysigt ert kök ser ut!

Krya på dig!!