tisdag 31 juli 2012

Duktiga jag

Oj vad duktig jag har varit idag.
Kört tre vändor till tippen.
Ändrat min hemsida som ni kan se!
Dessutom planerat upp några av höstens kurser och försökt  se till att kurserna inte krockar med allt för många tävlingar. Lättare sagt än gjort.

Förhoppningsvis blir det fyra lydnadstävlingar i höst plus inomhustävlingen i Smedjebacken den 8de december och tydligen blir det även tävlingar på Hundmässan i Stockholm den 15 december.  Risken är väl desvärre stor att man blir bortlottad från den senare.

Och så vill jag ju göra vp:t också....  Har hittat ett möjligt datum än så länge, den 6:de oktober i Fagersta, och den dagen har jag tävlingslydnadskurs.... Hoppas att det läggs upp några fler senare på hösten.

Förresten för er som inte har hängt med. Kelli fick sju valpar, varav tre är tikar. Det betyder att en liten ny tjej flyttar in här om två månader om allt går som det ska.  Just nu diskuteras det namn här hemma för fullt. Alla utom jag har Katniss på första plats. Efter hjältinnan i Hungerspelen.

Jag är lite med sugen på Ponyo, Bim eller Bravo. Bravo tycker jag är jättegulligt men det heter en annan Seglinge hund som dessutom är en hane. Lilla Bravo kanske?  Eller helt enkelt Ponyo efter Hayao Miyazakis underbara tecknade film? Svårt men kul, kanske ser jag vad hon heter när jag har träffat henne!
Fixa som valp


3 kommentarer:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Vad roligt med valp, grattis! <3

eva marie sa...

Katniss tycker jag också är jättefint (dock inget rovdjur, så det namnet står jag över av den anledningen).

KUL att du också skall ha en liten :)

Katarina sa...

Visst är det kul Eva Marie, vi får ses med våra valpisar:-)