tisdag 24 juli 2012

Hemma

Konstig sommar. Jag har varit hemma. Hela sommaren. Ovanligt och överraskande avslappnande.  Ledigheten blir låång när det inte händer så mycket. Barnen leker med kompisar, vi badar oavsett väder. Fixa och jag vallar, ibland joggar vi  och kompenserar sen det genom att äta alldeles för mycket alldeles för ofta.

Innan sommaren är slut blir det en liten tur till Öland och i september tänkte vi åka en sväng till varmare breddgrader för att förlänga sommaren lite.


Igårkväll plockade vi blåbär och kantareller och stod sen öga mot öga med en jättefin uggla som vi kunde studera i fem minuter innan det flög sin väg. Häftigt.Och jag har faktiskt hör och häpna lyckats få till två strukturerade detaljpass i hagen på raken.   Vi har jobbat med kortare flanker  när jag är bakom Fixa, och att göra korrekta "comeby" oavsett var jag står. Det går framåt.

1 kommentar:

Anna och Juni sa...

10 på lör, statiol Vaxholm. Jag kommer dit!