lördag 18 augusti 2012

Annars då?

Jovars, vi har badat vidare. Tänk att sista veckan skulle bjuda på så mycket sol och värme. Härligt. I havet kring Vaxholm är det nu riktigt varmt, över tjugograder  så det går alldeles utmärkt att vara i läänge.
Jag har åkt fram och tillbaks till fåren som en dåre, de senaste dagarna flera gånger per dag.  Långhals står i en egen liten fålla, såret ska tvättas och sköljas och hon får fortfarande antibiotika. Lite jobbigt börjar det bli och jag har vallningsabstinens,  alla grindar går åt till hennes fålla så någon ordentlig banträning har det inte blivit tal om, och det var två veckor sen vi tränade i den stora hagen. Suck. Vi har fått en ny medlem i vår lilla Fårgrupp, Annnika Hamilton heter hon och hon har en ung bc-kille.

På tisdag börjar  vallningskursen och då ska jag passa på att titta på valparna för första gången. Det ska bli spännande. Jag har kommit fram till att jag ska vara mogen och låta tjejerna komma på vad valpen ska kallas.  Det är ju väldigt kul att det blir ett gemensamt projekt och jag börjar tycka att Katniss är riktigt fint.

Nästa vecka börjar vardagen igen  och det känns riktigt kul.

1 kommentar:

Karin i Kungsör sa...

Oh vilken fin bild på Molly och Fixa