onsdag 15 augusti 2012

Den sista ljuva tiden....

 De sista ljuva dagarna innan allt drar igång igen. Innan Nell blir en skolflicka, innan ledigheten är slut. Jag och tjejerna njuter verkligen av de här sista dagarna.  Nästan all tid spenderas ute och så fort solen tittar fram bär det av till favoritstranden.
 Datorn är inlåst och tvtittandet för tjejerna är ett minimum, bara "sommarlov" på morgonen.  Istället leker de, och leker och leker.   Molly som börjar bli stor hittar tillbaks till lite barnsligare lekar och lillasyster duger utmärkt som lekkamrat. Vi stressar inte utan börjar morgonen med att skratta åt Extra som gör allt för att få sig en bit av våra smörgåsar. Några nya blommor hamnade i den nya rabatten och innan solen gick ner satt jag en stund alldelles själv i trädgården med en kopp te.  Den här veckan tar vi sats. Nästa vecka tar vi oss an en ny termin med spännande utmaningar och projekt.

4 kommentarer:

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Vilken idyll, avundsjuk? YAPPZ!

Katarina sa...

Ha, ha ja de har dagarna har vi haft det riktigt idylliskt, men så är det ju inte precis jämt:-) Vi har våra perioder med halvfabrikat, för mycket tv och datortittande, och för lite tid med varandra.

Sandra sa...

Underbart!

marie sa...

Låter fantastiskt, super fina bilder :) ser att du vallar en hel del och visst är det skönt att ibland ta ett litet avbrott från lydnaden.
Kram marie,love&carma