torsdag 30 augusti 2012

Funderar

Tänk om jag skulle börja gå frittfölj med Fixa redan innan vi kommer in på planen på tävling? Full koncentration på mig och inget titta sig omkring först. Gå frittfölj in till startpunkten?  Sm vi har gjort hittills har hon fått gå vid sidan in och se sig omkring lite.

Ett viktigt mål i höst är att hålla humöret på topp även när det blir krångel i träningen. Fixa märker direkt när jag är missnöjd. Att inte bli så känslomässigt engagerad i fel utan ta det som värdefull information.

Funderar vidare....

2 kommentarer:

Heid sa...

Jag har börjat göra så med Chip.
Jag har även gjort så att när jag kommer in på banan så går jag "strikt" i räta vinklar oavsett var tävlingsledaren står.
Tycker det har funkat :)
Lycka till med vad du bestämmer dig för.

Hanna aka Lilla My sa...

Jag körde det med Bacardi ett tag och även fotgående mellan momenten, för att hon skulle hålla fokus. Tycker att det funkade riktigt bra. Lycka till!