söndag 26 augusti 2012

Här sitter jag och lyssnar på regnet. Det smattrar mot fönstren nu och just när jag tror att det inte kan regna mer så blir ljudet nästan öronbedövande. Idag har jag städat. Hela dagen, och det var faktiskt riktigt skönt. Innan det började regna fullt så mycket plockade jag in lite rosor från tomten, så nu sitter jag här med dator, te och en härlig bukett framför mig. Nell och en kompis leker på övervåningen och jag ska snart åka och valla. Hoppas regnet har avtagit lite till dess.

Igår var Sandra här på snabbvisit och naturligtvis hann vi med en promenad och lite lydnad. Vide har taggat igång lite mer sen i somras, han ser verkligen ut att gilla träningen. Härligt!

Extra såg till att hon inte blev bortglömd hon heller. Hon plockade bollar och leksaker och apporterade metallen och träapporten oavsett om jag bad henne om det eller inte. Stora, snälla luns:-)


Inga kommentarer: