fredag 31 augusti 2012

Hundhallar...

Nu händer det saker i Stockholm, i höst kommer det att finnas två hundhallar att träna i, dessutom ligger båda riktigt bra till om man frågar en Vaxholmsbo. I Upplandsväsby kommer det att öppna en jättehall som kan delas upp i tre mindre sektioner som kan hyras både ihop och för sig. Läs mer om den hallen här. Det ligger ju inte jättenära härifrån, men på en halvtimme är jag där.

Dessutom öppnar  ett träningscenter i Arninge, med affär, dagis, trim och en 600 kvm stor träningshall som ska hålla en temperatur på 15-20 grader året runt. Hur härligt är inte det? Jag och Jenny har preliminärbokat hallen två morgnar i veckan från och med november. Vi har plats för nån till då och då, så hör av dig om du vill hänga med och träna. Läs om  stockholms norra hundcenter här! Dit kör jag på max en kvart!

Det känns som om vintern är räddad! Att få till bra träning ett par gånger i veckan utan att frysa fingrarna av sig känns lyxigt. Att träna uppe i Smedjebacken har ju varit underbart och jag blir riktigt glad av att ha gräs under fötterna, även om det är gjort av plast!

I Knivsta hallen i vintras!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Hej! Jag är intresserad av att komma med och träna i hallen! Vilka dagar och tider är det ni har tänkt er?

Katarina sa...

Vad kul. Vi lite morgontider blir det. 8-10