söndag 19 augusti 2012

Vilken energikick!

Idag var det höststart med tävlingslydnadskursen igen. Bara kända ansikten, fem från i våras och så Sofia som gick en massa kurser med sin äldre hund för ett par år sedan. Jag vaknade redan vid femtiden till spöregn och grymtade lite om att det var typiskt när det var kurs och allt.

Lagom till att jag hade satt mig i bilen med regnbyxor och kängor så började solen skina. Det var ju bra, men det gjorde det hela lite svettigt. Så kursen fick hållas barfota i uppkavlade plastbyxor. Att jag hela tiden trampade i kanadagässbajs var ju inte allt för trevligt. Men i övrigt var det desto trevligare.

Vilka underbara kursdeltagare jag har! Det var så kul att träffa dem igen. Och jag tycker dessutom att det är väldigt bra stämning i gruppen vilket underlättar träningen. Ett gäng väldigt blandade hundindivider med sina speciella styrkor och egenskaper att ta hänsyn till. Hoppas nu att de är lika laddade som jag inför hösten träning och tävling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kunde väl aldrig tro att jag skulle anmäla mig till en tävling i lydnad!! Men det är faktiskt din förtjänst utan att du tror på oss hade jag aldrig vågat!! Det skall bli så spännande! Du är bäst!!!! Mia o Honey

Katarina sa...

Tack snälla Mia!