tisdag 25 september 2012

Allt är nytt

Det är härligt att vara med när Ponyo upptäcker världen. Förvånat och nyfiket tittar hon på allt nytt.  Idag har jag haft tre små lite mer strukturerade lekstunder med henne. Jag testar mig fram lite. Vad gillar hon, vad händer om jag erbjuder lite kamplek, om jag kastar iväg leksaken.

Ponyo är med på noterna och både kampar och springer efter grejer, och om jag lockar lite på henne kommer hon tillbaks med föremål också. Vilken lyckokänsla det är att sätta igång och lära känna henne, att lära känna varandra.  Det är det här som är så roligt med att ha valp, att börja med träningslekar. Jag har bestämt mig för att vänta lite med att belöna med mat.

Vad har vi mer gjort idag då? Jo en liten tur här i Vaxholm har vi hunnit med. Vi bor mitt inne i stadskärnan, bara någon minut ifrån den lilla shoppinggatan.  Ponyo fick hänga med och titta på folk, och bilar. Ögonen gick nästan i kors för att hon hade så mycket att titta på.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Åh vilken liten sötnos! Om vi bodde större skulle jag skaffa vovve, absolut. Jag blev helt tokkär i mamma och pappas lilla valp hemma i Kungsör, är så go! Det gjorde ont att åka ifrån henne faktiskt. Lycka till med din lilla Ponyo!

åsah sa...

å, så spännande med valp! Riktigt söt är hon! :) Kommer bli super det där!

Katarina sa...

Man behöver inte bo stort för att ha hund Sofia:-) Vi bodde i en tvåa med två hundar förut, det går alldeles utmärkt. De vill ju alltid vara där man själv är ändå!
Vad söt hon är förresten Karin och Hans lilla Skruttan.