söndag 9 september 2012

Hej lilla hund!

Foto Petra Strand
Tänk att du ska bli min nya träningskompis. Oj vad jag ser fram emot att lära känna dig, få upptäcka din personlighet.  Att börja träna och leka och  med dig. 

 Att få vara med  när du upptäcker världen. Första gången du träffar Extra och Fixa. Första promenaden i skogen, första promenaden på stan här i Vaxholm, första kontakten med vågor och hav. Första gången du träffar får.   

Jag längtar efter att få borra ner näsan i din mjuka päls. Jag ser fram emot att lära känna dig söta, knasiga lilla hund!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken sötnos!
Kram Johanna

Hanna aka Lilla My sa...

Spännande :)

Theresé sa...

Sötnos! Ska bli roligt att se er i framtiden =)

Anna och Juni sa...

Åhhh, underbart!!! Så söt! Vallar du mkt för Eva nu? Skulle gärna hänga med med Rocken vid tillfälle!

Katarina sa...

Anna jag går på kurs där två tisdagar till 16:00-18:00, om du har möjlighet kan jag fråga om du kan ta en privatletkion före kursenstart om du har möjlighet att hänga med.

åsah sa...

å vad mysigt med valp! :)

Anna och Juni sa...

Tyvärr lite svårt att komma loss så tidigt :/ Ska höra med henne om helger men det kanske är helt kört. Samåka dit och köra parallellt ngn privatträning på helgtid om det finns?

Unknown sa...

Super söt beast) När vi köpte en tysk herdevalp tillsammans med att köpa en bås, leksaker, halsband och koppelband
i onlinebutiken http://bit.ly/2FfdDWk, erbjöds vi omedelbart en erfaren hundutbildare. Nu deltar vi ibland i utställningar och vår valp är inte en valp alls, men ett stort fluffigt monster som hela familjen älskar)

Är det möjligt att inte älska en sådan skatt med en våt näsa?