måndag 24 september 2012

Hemma!

Resan från Eva gick bra. Hon gnällde lite i början och somnade efter en stund.  När vi kom hem var det dags att träffa resten av familjen.

Speciellt Extra var väldigt läskig den första halvtimmen, samtidigt som hennes viftande svans var så lockande så den var Ponyo tvungen att attackera. Två gånger.  När hon tycker att Extra och Fixa är läskiga söker hon genast  skydd i närmsta knä, till Molly och Nells förtjusning.Efter en stund hemma somnade hon i ren utmattning vid mina fötter. När hon vaknade igen var hundarna betydligt mer spännande än läskiga. Och hur smakar egentligen en dammsugarsladd, en plastmatta och en flatcoatedretriver-svans?

När det var dags för Peder att köra Molly och Nell till sin dans kunde de nästan inte slita sig ifrån Ponyo. Nell började tom att gråta. Men nu har lugnet lagt sig här och jag tänkte försöka få Ponyo att somna i sin komposthage bredvid mig. Det tycker hon är en ytterst dum ide kan jag meddela. Hon biter och klättrar mot gallret och beklagar sig högljutt.

Mitt första intryck av Ponyo är att hon är en väldigt nyfiken liten dam med mycket egna åsikter. Hon är härligt kontaktsökande och söt som ett litet popcorn.

8 kommentarer:

Elida Nordling sa...

Välkommen till Vaxholm.-)

Kung Knut sa...

Vad gulligt det blev med halsbandet :)
och vad fina bilderna med flickorna är! Sötchock!

Karin i Kungsör sa...

Vilken söt liten valp och roligt för tjejerna förstås. DDu är en duktig fotograf.

Elida sa...

Villen fin bild på er i Evas blogg:-)

Elida sa...

Villen fin bild på er i Evas blogg:-)

Matilda - Aqua Seer's Kennel sa...

Skymtar man ett litet Guldhalsband, Kan ju inte bli annat än "starquality" :-)

Petra sa...

Härligt att ni har fått hem henne!
Vad olika det kan vara. Vera accepterar sin bur och har gått in frivilligt ett par gånger.

Sofia sa...

Naaahwww.... söt! :)