onsdag 12 september 2012

Knäet

Igår på vallningskursen skulle vi träna fålla in. Jag stampade och hoppade lite för att sätta mig i respekt hos fåren. Plötsligt klack det till i vänsterknä och jag föll ihop. Det gjorde superont. Jag kände igen smärtan. Först tänkte jag att det var det vanliga knäet som krånglade, men sen mindes jag att det jag har haft problem med förut är höger knä!?

Idag kan jag nästan inte gå. Hela knäet känns instabilt, tyvärr tror jag att något är ordentligt sönder. Jag sitter redo vid telefonen, vårdcentralen öppnar klockan åtta.  Jag måste få hjälp med mitt knä och iallafall få en remiss idag.
Jag som  har jag kommit igång så bra och sprungit igen hela sommaren, och inte alls känt av högerknä så länge jag håller mig borta ifrån asfalt.  Jag har kommit upp i lite längre sträckor, favoritrundan på 1,2  mil brukar jag springa två gånger i veckan.  Idag blir jag tvungen att ställa in både en kurs och en privatlektion. Jag kan inte ens gå ut med hundarna, än mindre valla. Jag behöver mitt knä!!!!

Prio ett är ju att få knäet så funktionsdugligt att jag iallafall kan gå promenader, och träna med hundarna.  Jag måste kunna röra mig ordentligt när jag ska ta hem valpen! Men även löpningen är väldigt viktig för mig. Det är otroligt skönt att springa, jag blir på gott humör och jag motionerar mig och hundarna samtidigt.  Dessutom kan jag typ inte äta någonting utan att gå upp i vikt om jag inte springer.  Har gått och mumlat för mig själv hela morgonen: " Helvetes jävla skit också" det här fick bara inte hända!

7 kommentarer:

Eva sa...

Men åååå vad tråkigt att det blev så med knäet! Hoppas du får bra hjälp direkt!
Kram Eva

Katarina sa...

Fick en tid halvtio, nu sitter jag peppar upp mig för att lyckas kräva en remiss till en specialist på studs!

Sofia sa...

Men näe vad tråkigt!!!! Hoppas du får remiss och bra hjälp snabbt!

Katarina sa...

Hemskickad med recept på smärtstillande, men lovad magnetröntgrn om det inte är bättre om två dagar.

Hanna aka Lilla My sa...

Håller tummarna för ett snabbt tillfrisknande!

Ylva sa...

Usch vad trist! Hör av dig om hur det går! kram!

Sandra sa...

Jäkla knä!! Hoppas, hoppas att du snart är bättre eller kan få en diagnos åtminstone! Man märker verkligen hur beroende man är av att kroppen funkar när något sådant här händer - tokfrustrerande.