tisdag 4 september 2012

Nya bilder från Eva!Idag har jag tänkt på hundvalparna hela dagen, jätte jobbigt:-) Kan inte släppa tanken på dem, det blev så konkret nu när vi snart ska välja. Dessutom har jag anmält mig till en kurs med valpen i slutet av november. Det gäller ju a vara ute i god tid, eller hur;-)!  Har lånat lite fler bilder av Eva som jag nu sitter och stirrar på.

5 kommentarer:

EM sa...

Visst är det jobbigt! Håller helt med du <3 Skall dit på torsdag, då... då skall jag ha bestämt mig.

Vad är det för kurs? Nyfiken till tusen. Kanske ngt för oss också?

kram

jenny sa...

Och jag längtar också! ;-)

Katarina sa...

Då kanske jag kan bestämma mig på fredag då?!
Läskigt!
Bra att du längtar Jenny:-)

Jeanette, Sly och Maya sa...

Vilka godingar! <3 Trevliga problem ;-)

Katarina sa...

Absolut Jeanette, rena lyxproblemen, men ändå svårt:-)