torsdag 18 oktober 2012

Duktigt popcorn!

Igår fick Ponyo hänga med när jag skulle hålla kurs i den nya inomhushallen i Arninge. Hon skötte sig bra med tanke på att vi nästan inte har mött några hundar ens på avstånd när vi varit ute och gått, och hon bara har fått hälsa på ett fåtal vänners hundar.

Plötsligt var vi inte bara på ett nytt konstigt ställe, utan också omgärdade av folk som lekte och tränade med sina hundar. Jag hade hyrt hallen i en timme innan kursen började för att hinna träna själv också. Att sitta i buren och medan jag tränade med Fixa var inte populärt, men att få vara med själv var desto roligare.

Det fungerade att ha henne lös, fastän de andra hundarna var ganska nära. Jag passade på att träna lite inkallning genom att jag sprang ifrån henne, och så lekte vi mycket med de andra hundarna som störning. Hon var såå duktig! Jag körde tom lite enkla nosduttar och hon repeterade duktigt trots störningen. Hon är så härligt kavat att jag blir alldeles varm i hjärtat.

Åh vad härligt att få träna inomhus förresten, jaktbyxorna var till och med för varma att träna i. Fixa tyckte också att det var toppenkul att träna inomhus, det riktigt lyste ur ögonen på henne. Nästa veckan ska jag hålla kurs där igen, och då tror jag popcornet får följa med igen!


Inga kommentarer: