måndag 8 oktober 2012

Plötsligt känns det som om..

...det är dags att logga ut från bloggen. Att pausa ett par veckor. Att leva mitt liv utan att skriva om det. Att leva i nuet utan att tänka på att något ska fotas till bloggen. Även fb får klara sig utan mig ett tag, förutom den nödvändiga kommunikationen med kursdeltagare  osv. Nu ska jag leva mitt liv själv och inte rapportera om det hela tiden. Jag tänker även undvika att läsa andras bloggar ett tag. Det tar för mycket tid även om det kan vara skojigt.  Och tid behöver jag mer av med två barn, tre hundar,  tomt som ska skötas och jobb som ska göras. Nu tar jag en paus helt enkelt.
Vill du mig något så kan du ju alltid maila till fiskaregatan13@hotmail.com eller ringa mig på 0733828281

2 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Ha en skön vila!

jenny sa...

Nä vad boring, jag gillar din blogg!